duminică, 6 martie 2011

Zodiile partea 3

Sagettarius-Săgetător


Guvernat de Jupiter și un semn de Foc, Săgetătorul este o zodie puternica. Săgetătorul întotdeauna cauta aventura și libertate și nu vrea sa trăiască în monotonie. Întotdeauna vrea sa se remarce cu ceva chiar dacă de multe ori face alegeri greșite.E prietenos,pasionant,tolerant.Tine la prietenii lui foarte mult chiar dacă nu exprima asta.Poate fi necioplit și arogant.Se da în spectacol prea mult, de multe ori ieșind în evidenta cu lucrurile nu tocmai bune pe care le-a făcut. Își trăiește viata la maxim, de multe ori nu le pasa de părerea celorlalți.In iubire o duce bine tot timpul,dar nu e adeptul relaților de lunga durata.Ii place sa experimenteze tot mai mult ca sa nu cada în monotonie.



 Capricorn-Capricorn



Guvernat de Saturn, cu element în Pământ , Capricornul este una dintre cele mai fixe zodii. Un capricorn este serios de multe ori când este implicat ceea ce le place.Sunt foarte loiali, disciplinați, practici. Se spune ca un capricorn nu sta niciodată locului,totdeauna trebuie sa facă ceva pentru a-și etala talentele.Lucra foarte bine singuri,dar prefera și munca în grup.Sunt foarte materialiști, și de multe ori sunt și parșivi. Într-o prietenie e un om de încredere și vrea sa iți demonstreze ca iți este prieten.De multe ori însa se plictisește începe încet încet sa se depărteze de prietenii lui.Ii plac misterele. In iubire o sa o ducă bine, dar de multe ori v-a fi trădat asta ducând spre depresii,pesimism.
Aquarius-Vărsător

Guvernat de către Uranus(ziua) și Saturn(noaptea), Vărsătorul un semn de Aer ,este un semn introvertit. Vărsătorii sunt geniile zodiacului.Le place sa-și etaleze capacitățile intelectuale și nu refuza nici o ocazie în care sunt testați mental.Este original, are stilul propriu, uneori neînțeles de către cei din jurul sau. Întotdeauna trebuie sa facă ceva ca s anu cada în plictiseala, pentru ca știe ca nu se simte deloc bine când e plictisit. Când vine vorba de prieteni e foarte reținut.Nu ii face foarte mare plăcere sa se alăture unor grupuri noi de prieteni.E cam greu sa îl faci sa aibă încredere în tine și e greu sa îl faci sa vorbească.Insa după ce i-ai câștigat încrederea v-a fi și el mai deschis cu tine.Uneori e aspru judecat de către cei din jurul lui, dar trebuie sa învețe sa se uite spre viitor.


Pisces-Pești

Guvernat de Neptun, și un semn de Apa, pestele este un semn misterios, neînțeles.Pestele e o zodie sensibila,buna la suflet iubitoare.Sunt de multe ori foarte misterioși ,mai ales în relațiile de cuplu. De multe ori un peste reacționează ciudat și de aceea multi nu înțeleg ce se întâmplă cu el.Sunt foarte loiali, dar au ghinionul sa își aleagă anturaje rele de cele mai multe ori.Nu ajungi ușor în sufletul unui peste, și dacă ajungi nu o sa stai mult pentru ca misterul care îl înconjoară este mare. In iubire o duc bine, sunt iubiți de multa lume dar de multe ori schimba partenerii mult prea repede. O relație stabila cu un peste e ca și aventurarea în gura unui rechin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu