sâmbătă, 5 martie 2011

Zodiile partea 2

Leo-Leu
















Guvernat de Soare,cu Focul de partea sa,leul este(sau se crede) conducătorul zodiilor.Ca și în natura,leul este un semn puternic dar este influențat și de celelalte zodii.Persoanele din zodia aceasta pot fi fioroase și respingătoare ca adevărații lei sau pot fi blânzi ca niște pisicuțe.Sunt generoși,loiali,buni la suflet dar și încăpățânați,mult prea extrovertiți( unii), capricioși. Un lucru este sigur: le place sa conducă și de multe ori lumea trebuie sa facă ceea ce zice leul.O sa își adune "armata" lui de prieteni pentru ca nu poate singur sa le tina piept multor dușmani. La capitolul dragoste stau bine,dar vor avea probleme găsindu-și regina/regele.E mare iubaret și nu suporta sa fie trădat sau sa i se ascundă lucruri.
Când e nervos v-a arunca în toate părțile reproșuri apoi v-a fi ca o pisicuță, tăcut în fata celui care i-a greșit pentru ca știe ca a greșit.
Virgo-Fecioara











Guvernata de planeta Mercur, semn feminin de Pământ, fecioara este cea mai pura zodie.Reprezinta feminitatea în toate felurile posibile.O fecioara e o ființă delicata. E o fire timida, tăcută, introvertita. Pământul ii conferă stabilitate, iubire , speranță. Fecioarele sunt ființe visătoare, uneori trăiesc în propriul vis.Unii nativi așteaptă după iubirea perfecta însa doar câțiva o găsesc.Pe cât de delicata e , pe atât poate fi de respingătoare, insipida , încăpățânată. O fecioara iubește sa audă cât de frumoasa e, cât de mult e iubita, dar își cunoaște limitele.Ii place sa fie tratata ca o regina dar sunt lucruri care trebuie sa le facă doar ea.E foarte decisa în planurile sale și face orice ca sa își atingă scopurile!
Libra-Balanță






Guvernata de Venus și semn de Aer, balanța este o zodie care tine la ea.Venus fiind planeta frumuseții, ii aduce balanței o carisma de invidiat. Balanțele sunt zodiile foarte apreciate pentru frumusețea lor. Balanța trebuie sa știe în viata ca trebuie sa-și controleze cele 2 parți ale personalității. Prima parte e acea frumoasa, angelica, când crezi ca totul este frumos în caracterul lor.A doua parte e acea fără suflet,goala, chiar demonica de multe ori.Si asa este balanță,trebuie sa alergi dintr-o parte în alta pentru a nu cădea în plasa șarmului sau în plasa demonului din ea.
O balanța e o zodie buna la suflet, le pasa de ceilalți mult, mai ales de membri familiei si ar face orice ca sa poată sa le demonstreze ca ii iubește.In iubire si vata de cuplu cauta idealul iubiri, pe care s-ar putea sa îl si găsească.Insa când cineva nu e pe placul ei, se debarasează de acea persoana în doi timpi si trei mișcări..
Scorpio-Scorpion

Guvernați de Pluto si având un semn de Apa spune aproape totul despre un scorpion.Scorpionii sunt ființe sensibile, cărora le pasa de cei din jur dar este si unul dintre cele mai reci și nestatornice semne.Scorpionii sunt oameni buni la suflet dar fiecare are ceva de ascuns.Au o frumusețe mistica care le stimulează simțul erotic.Scorpionii sunt cei mai pasionali, le place arta sexului, dar au si obsesii greu de pătruns..In general e o zodie buna, care poate oferi iubire și compasiune.Unui scorpion ii poți spune totul pentru ca ști ca o sa fie ascultat,analizat și închis in sufletul lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu